Een praktisch adviesbureau

voor grijs en groen

De Raaf Terreininrichting is een klein, maar veelzijdig en ervaren adviesbureau. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van grijs en groen, inclusief sloop- en saneringswerken. Met onze praktische kennis kunnen we veel betekenen voor uw projecten. Of het nu gaat om de inrichting van een speelplaats, de renovatie van een winkelstraat, de inrichting van een buitenterrein bij een instelling of om asfalteringswerkzaamheden.
Omdat we veel ervaring hebben in de uitvoering, zijn we pragmatisch. Onze adviezen zijn concreet, onze ontwerpen haalbaar, onze calculaties realistisch. En als projectleider of directievoerder weten we ontwerp en uitvoering bij elkaar te brengen. We genieten van dat samenspel; een samenspel waarbij ons grote netwerk van specialisten goed van pas komt. Dat maakt ons bij elk project bevlogen en betrokken!

 

De Raaf Terreininrichting opereert vanuit Lunteren. Een prachtige omgeving, dichtbij het Wekeromse Zand. In dit oeroude natuurgebied leeft de raaf. Oprichter Johan van de Haar besloot zijn adviesbureau naar deze intelligente vogel te noemen. In ons logo ziet u, behalve de veelzijdigheid van onze expertise, het markante silhouet van de raaf.
Bent u benieuwd naar onze meerwaarde? We maken graag persoonlijk met u kennis!

bevlogen en betrokken

De Raaf Terreininrichting
Hoge Valkseweg 15-B
6741 GK Lunteren

Telefoon
06 - 23 33 13 43